سخنرانی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان در خطبههای قبل از نماز جمعه به مناسبت هفته ملی مهارت
محمدرضا انصاری مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان به مناسبت هفته ملی مهارت در خطبههای قبل از نماز جمعه با مردم زنجان دیدار و به تشریح آموزشهای ارائه شده و برنامه های در حال اجرای این اداره کل پرداخت.
سخنرانی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان در خطبههای قبل از نماز جمعه به مناسبت هفته ملی مهارت
به گزارش روابط عمومی، محمدرضا انصاری مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان به مناسبت هفته ملی مهارت در خطبههای قبل از نماز جمعه با مردم زنجان دیدار و به تشریح آموزشهای ارائه شده و برنامه های در حال اجرای این اداره کل پرداخت.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان در سخنرانی قبل از خطبههای نماز جمعه به مناسبت هفته ملی مهارت ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سید الشهدا و یاران با وفایش برنامه های اداره کل آموزش فنی و حرفه ای راتشریح نمود و گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان متولی آموزشهای غیر رسمی مهارتی در استان بوده و یکی از مهمترین عومل اشتغال و آماده به کار بودن و توانمندسازی افراد برای حضور در عرصه کار و فعالیت است
وی افزود: اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان با 14 مرکز آموزشی ثابت و 120 کارگاهآموزشی و 65 گروه درسی در بخش صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و خدمات که مشتمل بر مراکز ثابت دولتی، زندان، پادگان، سکونتگاههای غیر رسمی، صنایع، دانشگاهها، مناطق روستایی و آموزشگاههای آزاد و … در خدمت هم استانیها می باشد.
صدور پروانه تأسیس آموزشگاه آزاد در راستای تسهیل صدورمجوزهای کسب و کار با رشد 100 درصدی انجام شده است افزود: امروز یکی از چالشهای کشور، جوانان تحصیلکرده و با استعدادی هستند که فرصت شغلی از آنان گرفته شده است وباتصویب این طرح از همه انحصارطلبیها جلوگیری کرده و یک رقابت جدی بر فضای کسب و کار را به ارمغان آورده است.
محمدرضا انصاری در بخش دیگر سخنان خود، ویژگی طرحهای جدید اداره از جمله طرح ایران مهارت، مهارتآموزی در محیط کار واقعی ، آموزش دوگانه، تلفیقی، کارآفرینی مهارت بنیان و طرح تابستانه مهارت را تشریح کرد و خاطرنشان کرد با همه امکانات و تجهیزات آماده ارائه آموزشهای مهارتی به عموم افراد جامعه و همچنین فارغ التحصیلان دانشگاهی که فاقد مهارتهای لازم جهت ورود به بازار کار میباشند، هستیم و در تلاشیم فرهنگ مدرکگرایی را به فرهنگ مهارتافزایی تغییر دهیم.
انصاری با اشاره به مسابقات ملی مهارت در حوزههای مختلف اشاره کرد و افزود: مسابقات ملی مهارت نیز یکی از اقدامات این سازمان است که با هدف ایجاد نشاط در جامعه و به ویژه ترویج فرهنگ مهارت آموزی و کمک به نوجوان و جوانان برگزار می شود تا آنها مسیر شغلی خود را انتخاب کنند و در کنار آن برای انتخاب رشته های تحصیلی و مشاغل آماده شوند.مسابقات ملی مهارت در سه مرحله (شهرستانی، استانی و کشوری ) برگزار میشود که بیست و یکمین دوره از مسابقات ملی مهارت امسال مرحله شهرستانی برگزار و افرادیکه حد نصاب نمره قبولی را کسب نموده اند به مرحله استانی راه یافتهاند
مسابقات ملی مهارت زندانیان در راستای دستورالعملهای سازمانی در حوزه اشتغال و حرفهآموزی و همچنین شناسایی زندانیان مستعد و توانمند در رشتههای تخصصی فنی برگزار شد.
وی اضافه کرد: توانمندسازی، کسب مهارت برای اشتغال پس از آزادی از زندان، کاهش آسیب اجتماعی و استعدادیابی زندانیان در مرحله شهرستانی از جمله اهداف برگزاری این مسابقات بود.
انصاری با بیان اینکه ۲۳۸ زندانی در این دوره از مسابقات به رقابت پرداختند، گفت: این رقابتها در ۹ رشته فنی و حرفهای شامل فناوری اتومبیل، قالی بافی، پیرایشگری، معرق کاری، خیاطی، برق ساختمان، جوشکاری، قلم زنی روی مس و کاشی کاری با همکاری ادارهکل زندانهای و اقدامات تأمینی و تربیتی استان برگزار شد.
ایشان در ادامه به اجرای طرح تابستانه تاکید کرد و گفت: طرح تابستانه مهارت با هدف ارائه آموزشهای مهارتمحور، غنی سازی و اثر بخش کردن اوقات فراغت جامعه جوان استان، بهویژه در حوزه های دانش آموزی و دانشجویی در تابستان امسال درحال اجرا میباشد.
و در پایان از همه اقشار خواست چنانچه در مناطقی که سکونت دارند و امکان دسترسی به آموزشهای مهارتی فنی و حرفه ای به هر دلایلی برایشان مقدور نیست اطلاع رسانی کنند تا در اسرع وقت نسبت به برگزاری دوره های آموزشی اقدام شود.
نظر دهید