شعار سال
شنبه 03 آذر 1403
  • 1402/06/20 - 13:53
  • - تعداد بازدید: 54
  • - تعداد بازدیدکننده: 54
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
برگزاری اولین جلسه کمیته هماهنگی و برنامه‌ریزی مرحله کشوری از بیست و یکمین دوره مسابقات ملی مهارت رشته های قنادی و آشپزی

انصاری گفت: مشارکت بنگاه های اقتصادی در این دوره از مسابقات بسیار مهم و چشمگیر می‌باشد

برگزاری اولین جلسه کمیته هماهنگی و برنامه‌ریزی مرحله کشوری از بیست و یکمین دوره مسابقات ملی مهارت رشته های قنادی و آشپزی

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان؛ اولین جلسه تبیین و هماهنگی جهت اجرای بیست و یکمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته قنادی و آشپزی مرحله کشوری با حضور معاونین، رؤسای مراکز  آموزشی، مدیران آموزشگاه های آزاد رشته‌های آشپزی و قنادی به ریاست محمدرضا انصاری در سالن جلسات برگزار شد.

محمدرضا انصاری درخصوص برگزاری این دوره از مسابقات گفت:  این استان میزبان 4 رشته مهارتی می باشد که شیرینی پزی و قنادی  از جمله آن‌هاست، که همکاری شرکاء، بنگاه‌های اقتصادی و آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای آزاد را در راستای هرچه باشکوه‌تر اجراشدن مسابقات می‌طلبد.

وی افزود: مشارکت  بنگاه های اقتصادی در این دوره از مسابقات بسیار مهم و چشمگیر می‌باشد. و بنابه تصمیمات و نظرات جمع بندی شده مسئولیت و میزان همکاری اعضاء مشخص شده و اجرای این دوره از مسابقات بسیار حائز اهمیت می‌باشد . اداره کل  نیز پشتیبانی، هماهنگی  و پیگیری‌های لازم را در پیشبرد این دوره از مسابقات که میزبانی را برعهده گرفته است انجام خواهد داد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان هدف از برگزاری مسابقات ملی مهارت را شناسایی استعدادهای برتر مهارتی، هدایت و معرفی نخبگان مهارتی به بنگاه‌های اقتصادی، ارتقای توان مهارتی نیروی کار مطابق با سطح جهانی، شناسایی نقاط قوت وضعیت آموزش های مهارتی، ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات فنی و تجارب حرفه‌ای، روح بخشی به آموزش‌های مهارتی و همچنین ایجاد انگیزه در جوانان برای فراگیری مهارت عنوان کرد.

  • گروه خبری : اخبار مهم استانی,اخبار عمومی
  • کد خبر : 104815
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب