شعار سال
شنبه 03 آذر 1403
  • 1403/05/16 - 06:38
  • - تعداد بازدید: 136
  • - تعداد بازدیدکننده: 132
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی «عمل آور میوه و سبزیجات با دستگاه خشک کن » در کارگاه کشاورزی مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهید مفتح زنجان

به گزارش روابط عمومی، علی افشاری رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شماره1 شهید مفتح زنجان در این خصوص گفت: این دوره آموزشی، شاه‌کلید یک برنامه جامع و کاربردی است که متقاضیان را با فنون و روش‌های مختلف خشک‌کردن انواع میوه‌ها، دمنوش‌ها، قارچ‌ها، سبزیجات و حتی مواد غذایی دیگر آشنا می‌کند. 

افشاری افزود:  مهارت آموزان در این دوره با چگونگی خشک‌کردن، پابریکا، سیب لبویی، لیمو، نارگیل، گوجه‌فرنگی، پیاز، گلابی و انواع لواشک‌ها آشنا خواهند شد. 

وی در ادامه گفت: این دوره آموزشی با تمرکز بر روی روش‌های بهینه و کارآمد برای حفظ خواص و مواد مغذی میوه‌ها در فرآیند خشک‌کردن کمک می‌کند تا محصولات با کیفیت بالا و ارزش غذایی مناسب تولید شود. علاوه بر این، مهارت آموز با نکات مهمی در زمینه نگه‌داری و بسته‌بندی میوه‌های خشک‌شده برای حفظ طول عمر و کیفیت آن‌ها آشنا خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار سایت,اخبار مهم استانی,اخبار شهرستان‌ها,آرشیو اخبار,اخبار عمومی,اخبار تصویری
  • کد خبر : 114918
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب