شعار سال
دوشنبه 08 اردیبهشت 1404
  • 1403/12/25 - 10:06
  • - تعداد بازدید: 37
  • - تعداد بازدیدکننده: 35
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اولین کارگاه آموزشی صنایع غذایی با محوریت پخت حلوای سنتی و مدرن برگزار شد

مریم قدرتیان مشاور امور بانوان و خانواده اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان زنجان گفت: نخستین کارگاه آموزشی از مجموعه‌ کارگاه‌های آموزشی صنایع غذایی با عنوان «پخت حلوای سنتی و مدرن» پنجشنبه، 23 اسفند، در آموزشگاه صنایع غذایی دستپخت برای همکاران برگزار شد.

ایشان افزود: برگزاری این کارگاه آموزشی در راستای مهارت افزایی همکاران در زمینه صنایع غذایی می‌باشد.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار مراکز,اخبار عمومی
  • کد خبر : 121137
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب