زیتون طارم فرصتی که باید از آن با مهارت بهره برد.
انصاری گفت: در شهرستان طارم سطح زیرکشت باغات بارور نشان میدهد که گسترش تولید محصول زیتون از روند رو به رشدی برخوردار است.
زیتون طارم فرصتی که باید از آن با مهارت بهره برد.
در شهرستان طارم سطح زیرکشت باغات بارور نشان میدهد که گسترش تولید محصول زیتون از روند رو به رشدی برخوردار است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان: جلسه هماندیشی و تبیین همکاریهای دوجانبه مرکز آموزش فنی و حرفهای طارم و مرکز نو آوری زیتون با حضورمحمدرضا انصاری مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان، رئیس شورای ملی زیتون کشور، معاون پارک علم و فناوری زنجان برگزار شد.
محمدرضا انصاری مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان در توصیف طارم و کارآیی مرکز آموزش فنی و حرفهای در پیشبرد اهداف این شهرستان گفت: زیتون به عنوان یکی از با ارزشترین میوههای خوراکی و روغنی جهان شناخته میشود که دراین میان شهرستان طارم، به عنوان یکی از شهرستانهای هفتگانه استان زنجان، قطب تولید زیتون کشور محسوب میشود. این محصول از میان ۷۰ نوع محصول زراعی و باغی که از باغات و مزارع شهرستان طارم برداشت میشود، شهرت، ویژگی و کیفیت بینظیری دارد که آن را به محصولی استراتژیک در سطح استان زنجان و منطقه تبدیل کرده است. عبور رودخانه قزل اوزن به عنوان شاهرگ حیاتی از شهرستان طارم توانمندیهای کشاورزی را دو چندان کرده و باعث رشد، توسعه و رونق اقتصادی منطقه به شمار میرود. این شهرستان رکورددار تولید زیتون در دنیا و از نظر وسعت باغات بارور و تولید محصول زیتون، جایگاه برتری در کشور دارد.
وی ادامه داد: زیتون طارم فرصتی که باید از آن بهره برد. در شهرستان طارم سطح زیرکشت باغات بارور نشان میدهد که گسترش تولید محصول زیتون از روند رو به رشدی برخوردار است.
انصاری افزود: در خصوص تکمیل کارگاه صنایع غذایی و راه اندازی کارگاه آموزشی فرآوری محصولات کشاورزی و زیتون با مشارکت پارک علم و فناوری تاکیدکرد.
در پایان انصاری با تاکید بر همکاری همه جانبه جهت راه اندازی کارگاه های صنایع تبدیلی، فراوری و.... قول مساعد داد.
نظر دهید